Charter till Aruba

Om du vill resa på ett bekvämt sätt från Sverige kan du boka en charter till Aruba. Det är under vintern som charterresor erbjuds från svensk mark till denna västindiska ö.

charter till aruba

Direktflyg på 11 timmar vid charter till Aruba

En stor fördel att flyga med Ving är att man slipper mellanlandningar och flygplansbyte. De flyger med chartrat plan direkt från Stockholm-Arlanda till Aruba Airport på 11 timmar. Säsongen för charterresorna till Aruba löper mellan oktober till mars.

Välj mellan flera olika hotell av hög standard

Ving har valt ut några hotell som de samarbetar med och som charterresenärer kan välja mellan. De allra flesta av hotellen har minst 4 stjärnor och är av hög standard. Det finns inga riktigt billiga resor till Aruba utan du måste vara beredd att betala en bra bit över 10.000 kr per vuxen inkl. resa och boende.

Utflykter på Aruba-charter

Ving hjälper dig boka utflykter och aktiviteter på plats i Aruba. Bland de olika utflykterna finns att välja på t.ex. Solnedgång med båt & middag på stranden, besök på exklusiva ön De Palm Island eller ubåtsresa med Atlantis Submarine.

Resebolagen som arrangerar charterresor till Aruba

Det varierar från säsong till säsong vilka resebolag som anordnar charter från Sverige. Vi har sett att följande har eller haft Aruba som resmål:

  • Ving
  • Airtours
  • Västindienspecialisten
  • TUI
  • Apollo