Bra hotell på Aruba

Det finns ett bra utbud av hotell för den som reser till Aruba. Hotellen håller en generellt hög klass och gör vistelsen på ön trivsam och avkopplande. För dig som reser på charterresa till Aruba finns det flera olika hotell i olika hotellklasser att välja på. Från 2+ till 5. De flesta hotellen ligger på västkusten nära Palm Beach och Manchebo Beach.

Tips på hotell på Aruba

Här följer en lista med tips på olika hotell du kan boka när du reser till Aruba.

The Mill

Ett hotell på gångavstånd från Palm Beach. Hotellet har en egen del av stranden vikta för hotellets gäster. Det finns restaurang, pooler och minimarket. Rummen har luftkonditionering, tv och kylskåp. Det kostar ca 2000 kr per natt för 2 vuxna i ett dubbelrum.

Divi Village

Ett litet lägenhetshotell med fyra pooler och egen golfbana. Hotellet ligger på stranden i Oranjestad nära Manchebo Beach. Det är inte billigt att bo på Divi Village, men reser du en vecka med Ving kostar det mellan 14.000 – 15.000 kr per person under vinterhalvåret. Det inkluderar såklart då även flygresan!

3 riktiga lyxhotell på Aruba

Vill du verkligen lyxa till det ska du kika in något av följande lyxiga hotell:

Om du vill boka någon av dessa hotell kan du antingen boka direkt via deras hemsida. Vi vill dock slå ett slag för att först kolla in om det finns aktuella erbjudanden på bokningssajter.

Du kan där oftast hitta samma hotell till billigare pris, då bokningssajten har specialavtal med hotellet. Här nedan följer ett par direktlänkar för hotell på Aruba:

Billigt boende på Aruba

Letar du efter ett billigt hotell så är det en utmaning att hitta på Aruba. Då rekommenderar vi istället att du letar efter billiga lägenheter att hyra. Det finns t.ex. Aruba Tropic Apartments eller Aruba Harmony Apartments.

Där kan du hitta priser under 1000 kr per natt för en liten lägenhet. Dessa boenden är dock sällan i närheten av stränder, men avstånden är inte alltför långa och det går ju bra med lokaltrafik.