Bra boende på Aruba

När du reser till Aruba finns det många olika alternativ för ditt boende. Om du reser med charter till Aruba är alla boenden kontrollerade av charterbolaget och generellt sett har de alltid en god kvalitét. Du väljer då mellan bra standard eller lyxig standard. Det finns helt enkelt bara bra hotell på Aruba.

Vill du ha riktigt lyxigt och allt serverat tycker vi du ska kolla in de hotell där All Inclusive ingår eller finns som tillägg.

Boka boende på egen hand

Om du vill resa till Aruba på egen hand och bokar ditt hotell på någon av de stora hotellbokningssidorna är standarden också hög. Det är dock inte säkert att du får ett billigare pris än via charterbolaget, som kan ha speciella avtal med hotellen.

En global bokningstjänst för hotell är Booking.com. De har närmare 170 olika boenden att välja bland på Aruba. Klicka här för att söka Arubahotell.

Hostels och lägenheter på Aruba

Vill du ha ett riktigt billigt boende och inte är så brydd i standarden så kan du leta efter hostels eller privata lägenheter att hyra. Då finns allt från lyxigt till tak över huvudet. Det är upp till dig att avgöra hur mycket boendet får kosta.

Den som behöver mer utrymme eller vill ha ett hus för sig själv kan kolla efter hus att hyra på Aruba. Det finns både företag och privatpersoner som hyr ut sina villor på ön.