Billiga resor till Aruba

Du som vill resa till Aruba billigt kan gå tillväga på lite olika sätt för att göra din resa så billig som möjligt. Förutom att välja att resa dit off-season kan du sätta ihop din resa själv istället för att boka färdiga paketresor.

Billiga flygresor till Aruba

Ett sätt att sy ihop en resa billigt kan vara att boka flygresan separat från boendet. En av de populäraste sajterna för att hitta billigaste flygresan är sökmotorn Flygresor.se. Där kan du få flera olika resalternativ för att ta dig till Oranjestad på Aruba.

Det smidigaste är såklart att flyga direkt till slutdestination utan att behöva mellanlanda. Ibland kan det dock bli ganska mycket billigare om du kan tänka dig resa via lite udda rutter och på udda tider.

Billigt boende på Aruba

Det finns många lyxiga hotell i Oranjestad, men vill du hålla nere boendekostnaden bör du söka efter alternativa boenden. Ett hett tips är att kolla in de olika alternativen för att hyra lägenheter på Aruba, se här.

Något som blivit mycket populärt är att boka boende via mäklaren AIRBNB. Där kan lägenhetsägare låta hyra ut sin lägenhet med Airbnb som mellanhand. Det ger både uthyrare och hyrare en trygghet. Kolla in den sajten om du letar ett billigare boende. Ibland kan man hitta riktigt lyxiga lägenheter till betydligt bättre priser än hotell.