Hyra hus på Aruba

Ett hyra ett semesterhus på Aruba kan bli den bästa semestern du nånsin upplevt. Den vackra ön Aruba är känd för sina kristallklara vatten, vita sandstränder och solsäkert väder året om. Lyxa till det med att boka ett semesterhus som är fullt möblerat och utrustat med allt du behöver för en bekväm och trevlig vistelse.

Tänk dig en lyxig villa med rymligt vardagsrum, fullt utrustat kök och bekväma sovrum med gott om förvaringsutrymme. På uteplatsen har du tillgång till privat pool, BBQ-grill och matplats så att du kan du kan äta allt från frukost och lättlunch till brakmiddag därute.

Föreställ dig även att huset ligger bara en kort promenad från en av Arubas fina stränder, där du kan tillbringa dina dagar med att simma, snorkla och njuta av solen. Om huset också ligger i närheten av city kan du ta dig in för att njuta av restauranger, affärer och aktiviteter i området runt omkring.

När vi gjorde en sökning i januari 2023 hittade vi till exempel denna nybyggda villa med eget gym, pool och trappa ner till stranden.

villa med egen pool, strand och gym, aruba, Savaneta
Villa som går att hyra genom Booking.com (2023), Savaneta Aruba

Detta exklusiva boende är bara ett exempel på villor man kan hyra på Aruba och det finns såklart andra prisklasser som är mer överkomliga.

Hitta hus att hyra på Aruba

Så vart hittar man såna här fantastiska hus och semesterboenden på en karibisk ö?

Det finns flera sajter som erbjuder förmedling av semesterbostäder som till exempel HomeToGo, AirBNB och Vrbo. Där kan man ställa in olika krav på husets storlek, antal rum och vilka bekvämligheter man vill ha i sin villa.

Villor kan också hittas genom bokningssajter som Booking.com och där är det enkelt att jämföra priset mot lägenhet eller hotell. Om du gör en sökning på ARUBA och sen väljer att anpassa sökningen med deras filter ”Villor” så får du en bra lista att utgå från.